Σας παρέχουμε τις πιο πλούσιες σε γεύση και απολαυστικές ποικιλίες κρασιών

ΚΡΑΣΙ

Κτήμα Ορφανού

Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Μύτη με άρωμα κόκκινων φρούτων και στόμα με απαλές τανίνες και φρουτώδη επίγευση.

Έντονο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες και κυρίαρχα τα αρώματα βύσσινου, μούρου και δαμάσκηνου. Στόμα με έντονη αίσθηση του φρουτοχυμού και ευχάριστη επίγευση.

Λαμπερό με υποκίτρινο χρώμα. Μύτη τυπική της ποικιλίας με αρώματα εσπεριδοειδών, μήλου αχλαδιού και πράσινες νότες όπως πιπεριάς και σπαραγγιού. Στόμα με πολύ καλή ισορροπία και αρωματική επίγευση.

Λαμπερό χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Η μύτη του από αρώματα εσπεριδοειδών εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή, ενώ η επαφή με το στόμα χαρακτηρίζεται από πολύ καλή ισορροπία, δροσιά και φινέτσα.

Οίνος κίτρινου χρώματος, με κυρίαρχα αρώματα από μανταρίνι και λάιμ και στην πιο ώριμη φάση, αρώματα από κυδώνι και περγαμόντο. Στο στόμα είναι λεπτό με φινέτσα και πολύ καλή οξύτητα που του προσδίδουν νεύρο και νεανικότητα.

Οινοποιία Λαφαζάνη

«ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ»

Απαλό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Πλούσιο άρωμα φρούτων και λουλουδιών, χαρακτηριστικό της ποικιλίας, με ισορροπημένη γευση και επίγευση που διαρκεί.

Φωτεινό λευκοκίτρινο χρώμα. Αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών. Δροσερό στο στόμα με καλή οξύτητα και ισορροπημένη γεύση.

Φωτεινό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες, ελκυστικά αρώματα κόκκινων φρούτων – κεράσια και δαμάσκινα – με νότες μαυρου πιπεριού. Καλό σώμα με μαλακές και στρογγυλές τανίνες και πολύ καλή επίγευση.

ΠΡΟΡΩΓΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Απαλό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες, φρέσκα αρώματα εσπεριδοειδών, κυρίως λεμονιού, δροσερό στο στόμα με καλή επίγευση.

Φωτεινό κόκκινο χρώμα φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων, απαλό στο στόμα με ευχάριστες τανίνες.η.

Απαλό ροζέ τριανταφυλλί χρώμα, αρώματα φρούρων και τριαντάφυλλου φρέσκο στο στόμα με δυνατό σώμα και επίγευση.

Απαλό κίτρινο χρώμα αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών στην γεύση η γλυκύτητα του ισορροπείται απόλυτα από την οξύτητα του.

Έντονο πορφυρό χρώμα, αρώματα ώριμων φρούτων στην γεύση μαλακό και ισορροπημένο, με την γλυκύτητα του να δένει αρμονικά με την οξύτητα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Φωτεινό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη κομψά ανθικά αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών. Φρέσκια οξύτητα και καλά ισορροπημένο σώμα με μακρά επίγευση.

Βαθύ κόκκινο χρώμα. Φρούτα κόκκινα, κυρίως βατόμουρα, στη μύτη μαζί με πικάντικους πιπεράτους τόνους. Καλή οξύτητα, ισορροπημένο σώμα με βελούδινη επίγευση.

ΑΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ

Χρώμα απαλό κίτρινο. Ο άριστος συνδυασμός των αρωμάτων και της γεύσης των σταφυλιών με την ρητίνη, μας δίνει μια πλούσια ρετσίνα νέας γενιάς.

Βαθύ κόκκινο χρώμα, σύνθετα αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, βανίλιας και καπνού. Πλούσια και ωραία δομημένη στοματική αίσθηση, με άριστη οξύτητα, βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση.